O používaní cookies

Prevádzkovateľ Martin Sloboda so sídlom Grösslingová 48, 811 09, Bratislava, IČO: 50 523 228,  používa na tejto webovej stránke súbory cookie, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, prispôsobenia zobrazenia webových stránok majuma.sk. Cookie pre meranie návštevnosti webstránky a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu našej spoločnosti.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Na našom webe používame súbory cookie. Zotrvaním na našich stránkách súhlasíte s používaním týchto súborov na analytické účely.  „

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých typoch cookie. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookie pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Zhromaždené cookie súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, ktorú prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookie súbory sú následne spracované spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Berte prosím v úvahu, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako cookies používame?

Ako každá stránka používame základné cookie, ktoré sú nevyhnutné pre chod našej stránky. Potom existujú cookie tretej strany. Zväčša ide o analytické prvky, ktoré napomáhajú prevádzkovateľom webu analyzovať dáta, napríklad návštevnosť, prispôsobenie obsahu reklám podľa Vašich predstáv tak, aby ste mali čo najlepší zážitok pri tejto či následujúcej návšteve.

 

Aké typy cookies sa u nás nachádzajú?

Prevádzkovateľ Martin Sloboda zhromažďuje na svojich webových stránkach majuma.sk nasledujúce súbory cookies:

1)  Googleanalytics, získavanie štatistických informácií, expirácia – podľa nastavenia prehliadača, po odstránení alebo sa dáta automaticky vymažú po 26 mesiacoch.